O Nama

PRAVA INFORMACIJA U PRAVO VREME NA PRAVOM MESTU

Osnovne delatnosti preduzeća SIS su projektovanje, razvoj i implementacija informacionih sistema. Informaciona rešenja SIS-a čine skup najnovijih poslovnih i tehnoloških procesa i trendova. Definisanje novih poslovnih koncepata, izbor optimalnih tehnoloških rešenja i uvođenje najsavremenije tehnologije jeste suština poslovanja kompanije SIS. U dugom periodu poslovanja SIS je lansirao više generacija IT proizvoda u skladu sa razvojem softvera i hardvera na svetskom tržištu (Clipper, IRL, C, Power Builder, MS Access, MS .NET).

SIS je poznat po vrhunskim informatičkim rešenjima u oblasti veleprodaje, maloprodaje, proizvodnje, skladištenja, upravljanja osnovnim sredstvima, upravljanju ljudskim resursima, radnim vremenom i kontroli pristupa, hotelijerstvu i zdravstvu.

Razvoj firme

SIS je počeo sa radom 1989. godine na softverskom projektu za 10 fabrika u Rusiji, Ukrajini i Moldaviji kao podizvođač švajcarske firme.

Barkod tehnologijom počeo je da se bavi 1991. godine u saradnji sa firmom ID sistemi – distributerom firme INTERMEC.

PC računarima i opremom bavi se od 1992. godine. Poslovanje u oblasti hardvera je preuzela firma-ćerka SISTIM.

RF tehnologijom se bavi od 2001. godine.

SIS – Softver Informacioni Sistemi je preduzeće čije su osnovne delatnosti projektovanje, razvoj i implementacija informacionih sistema.

SIS obezbeđuje funkcionalnost i integraciju informacionih sistema kroz:

  • konsalting, u pogledu savremenih poslovnih i tehnoloških razvojnih trendova,
  • definisanje poslovnih koncepata,
  • izbor optimalnih tehnoloških rešenja i uvođenje najsavremenije tehnologije,
  • implementaciju, obuku i održavanje.

SIS ima razvijena tehnološka rešenja iz oblasti finansijskog i administrativnog sektora, proizvodnje, veleprodaje, maloprodaje, farmacije, ugostiteljskih i hotelskih usluga, transporta, skladištenja i zdravstva. Posebno je značajna saradanja sa budžetskim ustanovama. Rešenja firme su od 1991. godine omogućavala kompanijama da posluju efikasnije, profitabilnije i savremenije i da na taj način steknu i zadrže lidersku poziciju u svojoj oblasti.

Stručni tim SIS-a rukovodi se principom razvojnosti i otvorenosti sistema, vodeći pri tome računa  o lakoći i jednostavnosti rada, kao i jednostavnosti integrisanja sa drugim informatičkim rešenjima i lakoći implementacije. Prilagođavanja i nadgradnja, modularnost rešenja i kontinuirano usavršavanje podrške klijentima jesu stalne odrednice firme. Zaposleni u SIS-u aktivno prate trendove savremenog poslovanja i tako doprinose razvoju i primeni vrhunske i u svetu priznate tehnološke ponude.

Poslovna politika SIS-a posebno je usmerena na prilagođavanje programskih rešenja zahtevima korisnika. U kratkom roku moguća je izrada novih programskih modula prema željama klijenata, kao i novih opcija u okviru postojećeg programa ukoliko klijent smatra da je potrebno.

Delatnosti

  • projektovanje, razvoj i implementacija softvera, integrisanih informacionih sistema i projekata po zahtevu korisnika
  • prodaja softvera, hardvera, fiskalnih uredjaja i prateće opreme
  • održavanje softvera, hardvera i fiskalnih uredjaja tt
  • obuka